Szolgáltatásaink

Esküvőszervezés

Palettánkon minden megtalálható, ami egy esküvőhöz kell: az ízléses virágcsokor, a stílusos dekoráció, az ínycsiklandozó vendégváró desszertek, és persze a legfontosabb, a helyszín. A Kiscsillag Étterem tökéletes választás, hiszen mind finom és különleges ételeivel, mind páratlan kellemes hangulatával hozzájárul a Nagy Nap varázsához.

Lakberendezés

A részletekben rejlik az ördög. Hiába a szép bútorok, ha a lakásdekoráció hiányzik, az összhatás nem teljes. Kiegészítőinkkel igazán egyedi lakásokat lehet berendezni, feldobni üres sarkokat, polcokat, feldíszíteni az addig egyhangú falakat.
Boltunkban minőségi dekorációs termékeket találhat, már csak Ön kell, hogy kiválassza az ízlése szerinti darabot.

Bérbeadás

Fotózásra, esküvőre, különleges eseményre bérelne dekorációt? DecorArt boltunkból minden terméket ki lehet kölcsönözni egy napra. Gondolja ki a koncepciót, és válogassa ki azokat a termékeket, amelyeket szívesen kikölcsönözne tőlünk.

Vendéglátás

A termékeinkben is közvetített stílus iránti elköteleződésünk a Kiscsillag Étterem falain belül is érezhető. Az ízléses berendezésen és a készséges kiszolgáláson felül a házias, kemencében készült ételek azok, amik miatt a vendégeink visszatérnek hozzánk.